Referenties Pimander

Mevrouw M. Hoppenbrouwers uit Eindhoven:
“….De sessies met Arnold waren niet alleen leuk en inzichtelijk. Zelfs mijn baas is zich er nu bewust van welke spil hij in huis heeft. Hij stelt me nu voor aan bezoekers als een van de pilaren van het bedrijf. Hij biedt me meer uitdagingen die ik hard nodig heb om mijn werk uitdagend te houden en zijn zo tot een betere relatie gekomen…….”
Lees verder »

Mevrouw A.J.M.J. Jans:
“Mijn ervaring met Jungiaanse coaching”
Door toeval werd mij gevraagd of ik gebruik wilde maken van Jungiaans coaching. En zo kreeg ik coaching gesprekken met Arnold. Mijn vraag aan Arnold was erg breed. Maar om het compact te houden, wilde ik graag antwoord op deze vraag;
“Waarom maak ik door onzekerheid, twijfel en zorgen om en voor anderen, mijn leven zo onrustig en ingewikkeld?……”
Lees verder »

Mevrouw C.T. uit Utrecht:
Het gehele gesprek bij deze coach heb ik als rustig ervaren. Ik vond het goed dat hij voor mij de bijzaken scheidde van de hoofdzaak namelijk door soms even een gespreksitem van mij te “parkeren voor later”. Ik had zo veel items waar ik het over wilde hebben met hem…..”
Lees verder »

Jouke Daane:
“Arnold heeft me gecoacht bij de ideevorming voorafgaand aan de start van m’n eigen bedrijf. Hij heeft me mijn potentieel laten inzien en ervoor gezorgd dat ik mijn mogelijkheden optimaal leer benutten. Hij biedt een goed luisterend oor, is geduldig, en denkt goed mee in je persoonlijke ontwikkeling…”
Lees verder »