Tarieven

Voor persoonlijke coaching* € 75,-­ en voor een traject via een bedrijf € 110,­ per uur (voor studenten, vraag naar de voorwaarden)

Groepscoaching* € 22,50 per deelnemer (min. 6 deelnemers.) (Exclusief locatiekosten. Inbrengen eigen voorziening heeft de voorkeur)

Therapie* € 75,-­ per uur

U dient na afloop van de sessie direct te betalen, factuur wordt per email verstuurd. Pinnen niet mogelijk.

 

*Therapie/Coaching aftrekbaar en vergoed

Coaching en Loopbaanbegeleiding kunnen bij de belastingdienst worden gezien als studiekosten. Neem hiervoor contact op met de belastingdienst om te vragen naar de voorwaarden.

Is voor een ondernemer of zzp­-er coaching aftrekbaar? Als ondernemer of officieel geregistreerde zzp­-er kun je loopbaanadvies of een ander coachtraject aftrekken bij de belasting. De kosten vallen binnen de post ondernemerskosten. Neem hiervoor contact op met de belastingdienst om te vragen naar de voorwaarden.

Particuliere vergoeding Afhankelijk van uw persoonlijke situatie. U kunt een vergoeding ontvangen via uw werkgever, UWV of vanuit het PGB. In het kader van Wet Verbetering Poortwachter werkt een bedrijf na overleg met de bedrijfsarts vaak graag mee.

Bent u op dit moment werkeloos en ontvang u een uitkering? Door te informeren bij de uitkeringsinstantie (UWV) naar de beschikbare financiële middelen ten behoeve van uw herstel en re-integratie is het mogelijk dat er via een individuele re-integratie overeenkomst het UWV een budget reserveert om de coaching geheel of gedeeltelijk te betalen.

Uw verzekeringsinstantie. Coaching en Therapie behoren niet tot het basispakket. Afhankelijk van het soort polis kan het zijn dat dit soort kosten wel opgenomen zijn in het aanvullende pakket. Informeer bij uw verzekeraar naar de mogelijkheden.

Meteen een afspraak maken »